Title

Message

Confirm

<< DiscussionsReply

Bug Report

Avatar from Gravatar.com
UWK-87
164 discussion posts
Hi Keith/Thomas,

This bug will be hard to re-produce since even I can't pinpoint the cause but this has happened to me 3 times so I am sure there is a small issue. My GUESS is that it happens after couple of hibernation/sleep cycles.

The bug is that when we open CF we do not see any data, even if we go through all the tabs Local, Pinned, Online, Online Pinned & Macros. The picture of the output is as below:



To resolve it, simple exit CF and open it again and everything works fine.

I am attaching a small video of the issue so you can get a better understanding.

Thanks.
• Attachment [protected]: Issue CF (2).mp4 [1,333,278 bytes]
Feb 4, 2018 (modified Feb 4, 2018)  • #1
Keith Lammers (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Would you be able to send a debug log? Here are the steps:

  • On the ClipboardFusion Settings > Troubleshooting tab, change the Logging drop-down to "L2: Log Detailed" and click Apply
  • Restart ClipboardFusion
  • The next time this occurs, note the time so we'll know where to check in the log file
  • Send us the %APPDATA%\ClipboardFusion\ClipboardFusion.log file (can be found by clicking the Open Log button on the Troubleshooting tab)
  • Disable debug logging after sending the log

Thanks!
Feb 5, 2018 (modified Feb 5, 2018)  • #2
Avatar from Gravatar.com
UWK-87
164 discussion posts
Hi Keith,

Sure I can do that. However, there is some days between each occurrences so is it okay to keep it at L2: Detailed for a few days?

Thanks,
Feb 5, 2018  • #3
Keith Lammers (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Yep, that should be fine. If you run into trouble with the logging set at L2, please let me know.

Thanks!
Feb 5, 2018  • #4
Was this helpful?    
<< DiscussionsReply